20161120

Nak Buat Tajuk Apa Ni? Haha


Salam Sejahtera keatas kamu semua.


Hai secara excited-nya . Welcome to my blog yang dah beku.

Beku disini bermaksud – blog yang tak function sangat walaupun wujud . (an explanation for those yang blur)

Blog yang disorok followernya. Dan takda button follower pun. Sebab aku sorok. What the. Cakap berbelit belit. Ko okay tak ni Jannah?

Disamping background putih macam takda citarasa. Tiada gambar owner. Dan juga biodata owner.
What The Fish! Tak best giler kan?

Alhamdulillah. Secara rasminya Jannah dengan azam yang sungguh kuat dan ilham yang berada didada (LOL) come back to be a “Daily Writer”.

Foot note : Daily means seharian, Writer means penulis. (For those yang dapat Bahasa Inggeris D masa UPSR)

Sebelum ni memang tak serius pun. Sekarang ni pun bukan serius sangat. HAHA

Before this- Blog ni banyak drama. Bila menulis pun banyak guna ayat simpang siur. Sengaja bagi orang tak faham.

“So, saya rasa saya  nak jadikan blog ini kembali bermanfaat. And when netizen read it. They will get the point!” – Berkata Jannah.

Nampak macam dah ada peningkatan dan usaha nak mematangkan diri. Ya Rabbi, Udah udah lah poyo nya.

So, Takda dah cerita pasal “redbull” ke “isotonic” ke atau manusia manusia yang digelar dengan nama pelik pelik lepas ni. Biarlah itu tersemat didada dan dihati ini hanya tuhan yang tahu.

Ecewah.

Blog ni dalam proses dibaiki sebenarnya. Dah tiga hari buat coding. Tak menjadi je.
Dah karat ilmu coding. Kena sental balik tu yang macam biul sikit.



So, Keep in Touch Okay? Promise? Haha gedik.


All Written by JannahSutikislan